Grafisch, ruimtelijk en interactief ontwerp

Luisteren, adviseren, ontwerpen en realiseren. Dat is wat Eric Duyvis, oprichter van Tekst en Uitleg, het liefst doet. Met zijn team werkt hij al jaren voor opdrachtgevers in heel Nederland.
In de loop der jaren heeft het ontwerpbureau een uitgebreide vaste klantenkring opgebouwd.
Naast het dagelijkse team werken zij samen met een groot aantal technische en creatieve professionals; illustratoren, tekstschrijvers, architecten, filmmakers, webdesigners.

BNO

Tekst en Uitleg is aangesloten bij de Beroepsvereniging Nederlandse Ontwerpers (BNO).

MuseumMakers

Tekst en Uitleg is aangesloten bij de coƶperatie MuseumMakers, een groep ervaren professionals uit het museumvak. Elk met eigen specialisaties: beleids- en conceptontwikkeling, ontwerp, onderzoek, redactie, films en gaming, tentoonstellingsbouw, fondsenwerving, marketing, communicatie, educatie, evenementen, publicaties, zakelijk en technisch beheer, merchandising, behoud en beheer, projectleiding. Museummakers combineert deze specialisaties met state-of the art kennis van het museumbedrijf. Deskundig op het gebied van onderzoek, publiekstaken, conceptontwikkeling en management.
www.museummakers.nl


Veelzijdig ontwerpbureau

Tekst en Uitleg is een veelzijdig ontwerpbureau gelegen aan het Haarlemse Spaarne. Bij Tekst en Uitleg wordt door een team enthousiaste en kundige professionals gewerkt aan de vormgeving van grafische, ruimtelijke en multi-media projecten.
Of het nu gaat om een beeldmerk, folder of volledige turn-key oplevering van een museum of bezoekerscentrum.

Duik in onze portfolio

Neem contact op

Tekst en Uitleg
Houtmarkt 21
2011 AL Haarlem
023 5316693
info@tekstenuitleg.nl

Links

MuseumMakers

BNO